Рекламна агенция Ad Spot - Лидер във вътрешната реклама


За Ad Spot

Рекламна Агенция AD Spot беше създадена с мисията да предлага нови, креативни и ефективни начини за предаване на рекламното послание. Отговорът на тези на пръв поглед сложни изисквания беше – вътрешната реклама.

Този неразвит дотогава рекламен канал разчита на рекламни пространства,  разположени на места, където целевата група е „пленена“, т.е. задължително престоява определен период от време. В този сегмент влизат традиционни или нестандартни форми на реклама, разположени в асансьори, спортни и фитнес зали, фоайета на бизнес сгради и др. Това гарантира не само висока степен на видимост на рекламата, но и висока степен на запомняемост на рекламното послание.

Вътрешната реклама е различна от обичайното разполагане на рекламни билбордове край магистралите и затова е грешно да се възприема като по-малки билбордове. За разлика от билборд рекламата, където времето за контакт с посланието е до 5 сек., при вътрешната реклама това време варира от 20 сек до 3-4 минути. Това налага рекламата да бъде разработена по един грабващ и заинтригуващ начин.

Нашата рекламна агенция е фокусирана в разработването и изпълнението на рекламни кампании, насочени към двете най-перспективни целеви групи – икономически активното население и студентското общество. Рекламна агенция Ad Spot има възможността да достигне до повече от 1 000 000 души, като използва своите над 400 рекламни точки, разположени в главните градове на страната като София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Плевен, Шумен и др.

За да имаме възможността да предадем рекламното послание на нашите клиенти на икономически активното население, екипът на рекламна агенция Ad Spot разположи рекламни съоръжения в бизнес центрове, офис сгради клас А, фитнес и спа центрове от висок клас, фризьорски салони и студия за красота.

Ефективното провеждане на рекламни кампании със студентска целева аудитория е гарантирано от разполагането на собствени рекламни съоръжения във фоайетата на студентските общежития в градовете с висока концентрация на студенти.

Понастоящем рекламна агенция Ad Spot е сред водещите агенции, предлагащи решения в областта на нетрадиционните форми на реклама и лидер в сферата на вътрешната реклама.