Препоръките от нашите клиенти са оценка за успешните рекламни кампании проведени от Ad Spot


Препоръки

Вижте какво казват нашите клиенти за съвместната ни работа.

BAYER BULGARIA

Петър Гагов
Старши Продуктов Мениджър

„Безрецептурни Продукти“

Работим  с Рекламна Агенция Ad Spot вече няколко години. Реализирали сме с тях кампании в областта на вътрешната реклама за стратегически за нас продукти като Supradin, Aspirin C, Saridon.

След кампанийните анализи, които направихме показват, че сме взели правилното решение да включим т.нар. ”Indoor” реклама в цялостната медийна кампания, тъй като този вид комуникации позволяват да се постави акцент върху точно дефинирана целева група от хора, както и да се използват по-нестандартни похвати. Това я прави ефективен и добре съчетаващ се с останалите медии канал за комуникация.

По отношение на Ad Spot като партньор, несъмнено можем да разчитаме на тях като добри професионалисти и консултанти в тази област.

Изтеглете препоръката в .pdf формат Bayer Bulgaria за Ad Spot

SANDOZ BULGARIA

Svilen Strezov
Head of OTC at Sandoz International GmbH

Ние сме една от първите фирми, които приеха предизвикателството още през далечните 2005-2006 години да изпробват ефекта от вътрешната реклама и се убедихме, че сме взели правилното решение.  От тогава до сега многократно сме работили с Рекламна Агенция Ad Spot, които са лидери в тази област и добри професионалисти, които успяват да разберат правилните цели на заданието и да предложат адекватно и ефективно решение.

Предимствата, които този канал за комуникация ни дава е възможността за разнообразно прилагане както на стандартни, така и на нестандартни  концепции, строго таргетиране, лесна комбинация с други медии и гъвкавост по отношение на бюджетите (има възможност да се осъществяват кампании и, когато бюджета е ограничен).